Medlem

Du kan blive medlem ved at sende en besked til foreningen. Alle kan blive medlem, da det ikke kræver nogle særlige kvalifikationer, ud over entusiasme.

Prisen for medlemskab er 200 kr. om året. For det beløb får man to blade med posten og kurser til en reduceret pris. Faktisk er hele årsmedlemsskabet sparet ved første kursus. Desuden får man som medlem tidlig besked om nye kurser, hvilket kan være en fordel, hvis der er rift om pladserne.

Vi vil rigtig gerne have flere medlemmer i alle aldre og vi er åbne for forslag til kurser, som er interessante for medlemmerne. Du har således mulighed for at påvirke aktiviteterne.

Meld dig ind her.

Bladet

Foreningens blad udkommer to gange om året og indeholder information om kommende kurser og aktiviteter rundt om i landet. Her finder man også referater og billeder fra de netop afholdte kurser, så man kan blive inspireret, selv hvis man ikke deltog.

Bladet sendes med posten og ankommer i din postkasse i juni og december.

Har du indlæg til Bladet, så send os gerne en besked.